Coaching voor jou

‘Mountain Mind coaching’ staat voor jezelf leren kennen zoals je daadwerkelijk bent, los van je (werk)omgeving, je imago of komaf.
Ik ben ervan overtuigd dat jij verder tot bloei kunt komen en het leven kunt leiden wat jou past; een leven zoals dat jou vervulling geeft.

Herken jij je in één of meer van de volgende kenmerken? Dan ben je van harte welkom om kennis te maken!

Je stelt hoge eisen aan jezelf of aan anderen;
Je vindt het belangrijk om een zinvol leven te leiden;
Je bent gevoelig;
Je bent creatief;
Je weet dat er meer of iets anders in je zit dan je laat zien;
Je werkt in een veeleisende werkomgeving.

Jouw pad

Er zijn momenten waarop je naar jezelf wilt kijken. Waarop je wilt leren hoe je je eigen krachten en talenten kunt inzetten. Hoe je dingen anders en voor jou effectiever zou kunnen doen waardoor je het leven kunt leiden dat bij jou past.

Het kan hierbij behulpzaam zijn om een coach in te schakelen die jouw persoonlijke groei begeleidt en je helpt je inzichten, jouw behoeftes en kwaliteiten te ontdekken. Hierdoor vergroot je privé alsook in je werkende leven je eigen betrokkenheid, motivatie en enthousiasme.
Je ervaart de kracht en de mogelijkheden die je in je hebt te benutten. Je verandert het gedrag van jezelf dat je niet meer prettig vindt. Coaching helpt je bij het uitwerken van jouw doel of droom: door te dromen, te denken en te doen.

Intake

Je start met een gratis intake. Als de werkwijze je aanspreekt, kan jouw coachingstraject beginnen.

Leerdoelen

‘Mountain Mind’ richt zich in de coaching op jou. Een coachingstraject start altijd met het verhelderen van je vragen en leerdoelen. Als coach begeleid ik je daarbij.

Van start

Afhankelijk van jou behoefte krijg je periodiek (1, 2 of 3 wekelijks) 1,5 – 2 uur coaching. We praten over wat jou bezig houdt en wat je tegenhoud om jouw leerdoelen te bereiken. Ik intervenieer en help je bij het doorbreken van jouw belemmerende patronen en het zien van je mogelijkheden. Hierdoor kun je gaan groeien en jouw pad van ontwikkeling gaan volgen. Heb je tussen de coachingssessies een vraag of wil je even sparren, dan weet je me te vinden!

Nadat je zelf met je inzichten aan de slag bent gegaan, je nieuwe ervaring hebt opgedaan en toegepast in de praktijk is het tijd om bij te praten over hoe het gaat en om je op de volgende stappen voor te bereiden.

Individuele Inspiratie workshop

Heb je een doel waar je graag naartoe wilt werken? Dan kan het fijn zijn om in een andere omgeving de rust en ruimte te nemen om aandacht te geven

aan wat je wilt. Stil te staan bij wat jou kan helpen om je doel te bereiken. Om te dromen, te denken en concrete stappen te zetten!

Tijdens de inspiratieworkshop begeleid ik je bij de uitwerking van jouw doel of droom. De aandacht die je tijdens de workshop hieraan kan geven, helpt je om ook na de workshop de stappen te zetten die nodig zijn om je doel dichterbij te brengen.

Praktische informatie

De Inspiratieworkshop duurt totaal 3 uur. Dit is inclusief koffie/thee met lekkere versnaperingen. De workshop wordt gehouden op een nader te bepalen locatie. Neem voor zakelijke arrangementen en specifieke wensen contact met mij op.

Wandelcoaching Capelle aan den IJssel, Kralingse Bos

Je gaat wandelen met een coach om letterlijk en figuurlijk stappen te zetten in de richting van wat voor jou belangrijk is. Na zo’n wandeling ben je weer opgeladen, vol frisse moed en inspiratie om het juiste te doen of te laten.

Weten met welke thema’s je terecht kunt?  Lees dan verder bij  ‘voor jou?

Wandelcoaching is een krachtige manier om bij jezelf stil te staan. Je beweegt, je zintuigen worden geprikkeld en je bent buiten. Doordat je tijdens het wandelen vrij om je heen kunt kijken, voel je je vrijer dan in een spreekkamer. Het wandelen geeft je letterlijk en figuurlijk lucht. De omgeving heeft voor je geest het effect van een mini vakantie zodat je na de wandeling opgeladen bent en je geïnspireerd en vrij voelt.

Elke wandelsessie vormt een afgerond geheel zodat één sessie al een merkbaar positieve uitwerking heeft op jou. Jouw sessie wordt afgestemd op jouw behoefte. Samen bepalen we aan het begin van de wandeling met welke concrete intentie je start. Ik help je als wandelcoach om die intentie te realiseren, door oefeningen aan te dragen waardoor de nieuwe inzichten zich vanzelf ontwikkelen. De inzichten die jij in jezelf vindt, maken dat je als vanzelf voor nieuw gedrag zult kiezen dat aansluit bij wat je wilt bereiken.

Inzichten verankeren

Als je wilt, kun je met een polaroid camera die we meenemen zelf gekozen beelden koppelen aan jouw inzichten. Door je inzichten op deze manier te verankeren, roep je ze op wanneer je de foto opnieuw bekijkt. Je kunt je inzichten letterlijk een plek geven, aan de muur of in je portemonnee bijvoorbeeld.

Het Kralingse Bos
Het Kralingse Bos is een prachtig stadspark rondom de Kralingse plas, met  bebossing, een Heemtuin, grazende schapen en zicht op de skyline van Rotterdam. Er zijn veel vogels te zien en te horen. In het Kralingse Bos ervaar je de seizoenen. Een krachtige plek om te ontsnappen aan het stadse leven.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of een wandelcoach wat voor je is? Stuur een bericht en ik neem contact met je op.

Voor jou

Welk thema speelt er bij jou? Kijk in het lijstje hieronder of jouw thema er tussen staat. Stuur je mij liever een persoonlijk bericht? Dat kan natuurlijk ook. Ik bel je dan zo snel mogelijk op. Onder het lijstje met thema’s vind je een korte tekst over mijn manier van werken.

Thema’s voor Mountain Mind

  • lekkerder in je vel zitten en meer geluk ervaren
  • loopbaanvragen en/of een nieuwe richting kiezen
  • (her)ontdekken wat voor jou belangrijk is
  • stressklachten
  • burn-out voorkomen en/of  herstellen van burn-out
  • op jezelf leren vertrouwen (zelfvertrouwen)
  • je lekkerder voelen in liefdesrelaties, vriendschappen
  • je grenzen leren kennen en bewaken omgaan met (te) veel nadenken en piekeren
  •  

Iedereen heeft baat bij een coach

Iederéén kan een coach gebruiken; wie een coach inschakelt investeert in zichzelf. Ook als jouw leven op rolletjes loopt, zet je met een coach net even die extra stappen om jezelf te blijven uitdagen. Een coach is iemand die je inschakelt om het beste in jou naar boven te halen. Een coach ondersteunt je, daagt je uit en moedigt je aan.

Methodieken Mountain Mind Coaching

Een gesprek raakt de kern. Welk thema er bij jou ook speelt, mijn begeleiding is er op gericht om de kern te raken. Als de kern geraakt is, merk je dat meteen. Je voelt het kwartje als het ware vallen waardoor je in beweging kunt komen. Een gesprek waarin jij je volledig gehoord, begrepen en uitgedaagd voelt, brengt je verder zonder oordelen.

Bij Mountain Mind is er 100% aandacht voor jou. Je ontvangt coaching op maat en niet volgens één methode. Zo weet je zeker dat de technieken die je krijgt aangereikt, zijn afgestemd op jouw unieke behoefte. Dit zijn technieken waarvan ik weet dat ze effectief zijn.

Je kiest bij mij voor pragmatische en concrete coaching die je brengt tot de kern van wat je wilt en van wat je daarin eventueel nog belemmert. Je doet wat voor jou werkt met als uitgangspunt dat alle antwoorden in jou te vinden zijn, hoewel het kan lijken alsof dat niet zo is. Je zult door de coaching steeds meer kracht en energie ervaren. Mijn uitgangspunt is coaching voor blijvend resultaat.

Ben je nieuwsgierig geraakt? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.