MR te Moordrecht

Super veel geleerd in 8 weken! Daarbij was het een zeer prettige ervaring, en sta ik sterker in me schoenen dan ooit te voren. Bedankt!

MvdH te Brielle

Ik kreeg van de week mijn brief en na het lezen hiervan besefte ik hoeveel goeds de training mij gebracht heeft. Super! Ik heb er dagelijks profijt van. Henk heeft mij een pad getoond wat ik nog steeds volg en waar ik allerlei prachtige avonturen op beleef simpel door naar mezelf te luisteren en het mezelf te gunnen. Ik ben een Berg. Kom maar op 🙂

 

JP te Capelle aan den IJssel

Ik kan iedereen deze training aanbevelen. Omdat het kleinschalig is, is er ook tijd om te praten met elkaar waardoor je dicht naar elkaar toe groeit. Verder heb ik veel van deze training geleerd, de begeleiding van Henk heb ik als zeer prettig ervaren. Ik vind het dan ook echt heel erg jammer dat de training nu is afgelopen. Ik kan niet wachten op een vervolgtraining!
 

CT te Ridderkerk

Hele cursus gevolgd. Voel me een stuk relaxter, denk meer aan mezelf en leef meer voor mezelf. Fijne sfeer, goede uitleg en begeleiding, kortom geef jezelf een cadeautje met deze cursus, je hebt er veel plezier van!

 

JvdW te Krimpen aan den LekL

Kleinschalig en daardoor erg prettig en zeer leerzaam.

 

JC te Capelle aan den IJssel

Een uitstekende ervaring bij Mountain Mind gehad. Een aanbeveling waard.