Aandacht geven op een bepaalde manier, gericht in het hier en nu en niet (ver)oordelend.

John Kabat-Zinn

Mountain Mind

Van stress naar ontspanning en acceptatie is mindfulness dé aandachtstraining zonder zweverig gedoe

    VMBN & VVM gecertificeerd

 De training Mindfulness is een aanrader voor hen die willen investeren in de kwaliteit van leven

en die bereid zijn om naar de eigen patronen te kijken en te onderzoeken.

Mindfulness betekent je aandacht doelbewust richten op je ervaring in dit moment, door meditatie en ontspanningsoefeningen, zonder hierover te oordelen. Het gaat over een manier van leven waarbij je meer open en bewuster in het leven gaat staan. Mindfulness staat voor gerichte aandacht.

Mindfulnesstrainingen

Mindfulness is bewezen effectief te zijn bij stress, burn-out en allerlei stress-gerelateerde klachten, zoals onrust, rusteloosheid, vermoeidheid, slaapproblemen, piekeren, concentratieproblemen, gevoelens van angst en paniek, chronische ziekte, geen ‘nee’ kunnen zeggen, moeite met grenzen, depressieve gevoelens, chronische pijn, moeite hebben met druk en een gejaagd gevoel hebben. Bel om samen te onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen en of een mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment.

Van stress naar ontspanning in 8 weken

Ik weet dat Mindfulness kan bijdragen aan een gezonder en gelukkig leven. Door jezelf te trainen onder begeleiding krijg je inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat en leer je anders kijken naar gedachten en emoties. Mindfulness is immers gewoon een vaardigheid die je kunt leren en kunt integreren in je dagelijks leven. Anders kijken naar stress.

  

 

 

 Samen werken aan een ‘mindful’ samenleving

Mijn missie is om mindfulness te delen, zoals mindfulness is bedoeld: leven in harmonie met jezelf en je omgeving.

Wanneer je accepteert wat zich aandient en daar bewuste keuzes in maakt, kun je je welzijn bevorderen. Hierbij neem je een open houding aan tegenover jezelf en anderen. Hierdoor ben je bewust van jezelf.

 

Vergoeding

De mindfulness training

wordt mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.

Informeer bij je zorgverzekeraar naar jouw vergoeding of kijk op zorgwijzer.

 

 

 

Werkgever

In het kader van persoonlijke ontwikkelingstrajecten zijn veel werkgevers bereid de kosten van een mindfulness training te betalen. Hiervoor zijn doorgaans opleidingsbudgetten beschikbaar. Informeer bij je werkgever of attendeer hem of haar op onze website. Met veel werkgevers werk ik samen aan een efficiënte organisatie.

 

 

Groep, individueel, samen

Bij Mountain Mind kun je een mindfulness training volgen in een groep, individueel of samen met je partner, vriend(in) of collega. Kijk in de agenda voor startdata, kosten e.d. van de verschillende mindfulness trainingen.

 

Ervaringen van deelnemers

Intake gesprek 30 min
Refresh Mindfulness training 10 uur
Mindfulness training 20 uur
Mindfulness training Privé 20 uur
Partner Mindfulness training 20 uur
Mindfulness voor ASS 22,5 uur
Mindfulness voor ASS Privé 22,5 uur