Mijn droom

Graag wil ik met jullie mijn droom delen.

Mountain Mind Coaching & Mindfulness Capelle aan den IJssel

Enkele jaren geleden heb ik een burn-out gehad. Het bedrijf waar ik in dienst was, werkte absoluut niet mee. In die periode heb ik veel strijd geleverd en vele adviezen ontvangen waar ik totaal niks mee kon. Het slechtste advies wat ik kreeg was dat ik maar moest gaan werken, dan zou alles opgelost zijn.

Ik heb een jarenlang gevecht moeten leveren om mijn pad opnieuw te vinden.

Uiteindelijk heb ik door wandelen, mindfulness en NLP mijn pad weer gevonden.

Nu ik mijn pad weer heb gevonden, zie ik om mijn heen, dat er heel veel mensen aan het vechten zijn om hun pad te vinden. Ik weet uit eigen ervaring hoe zwaar en vermoeiend zo een gevecht kan zijn om in je eentje je pad weer terug te vinden. Misschien wel nog belangrijker erop te blijven.

Mijn droom is om jou daarbij te helpen, zodat ook jij je pad weer terug kan vinden. Dit kan terwijl je al in een burn-out zit. Maar liever nog ervoor, want het is niet nodig om dit gevecht met jezelf aan te gaan. Je kan het ook samen doen.

Ik vind het zo belangrijk dat ik mijn droom met jullie wil delen. Zodat ik zo veel mogelijk mensen kan helpen weer op hun pad te komen en te blijven.

Ik vind dat mindfulness een mooie start is, om bewuster in het leven te staan.

Hiervoor maak ik gebruik van de basis mindfulness van John Kabat-Zinn, aangevuld met mijn levens- en werkervaring in (geestelijke) gezondheidszorg, het bedrijfsleven en NLP.

Naast mijn werkzaamheden als trainer/coach ben ik hulpverlener bij een alarmcentrale. Ik maak gebruik van mindful communicatie. Dit geeft verbluffende resultaten in alle vormen van communicatie.

Naast mindfulnesstrainer ben ik NLP Coach en Rots & Water trainer (specialisatie LVB en VB), Reiki master in opleiding.

Opleidingen:

De opleiding voor mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij Rob Brandsma van CVM te Amsterdam.

De opleiding tot compassietrainer heb ik gevolgd bij David de Wolff van IAM, België

De opleiding voor NLP Coach Master Practitioner heb ik gevolgd bij Novalife te Veldhoven en NLP Vivante te Axel

De opleiding Rots & Water traner heb ik gevolgd bij Gadaku Instituut te Schagen